Foto: mees leidis jõulukuuse küljest midagi väga eemaletõukavat

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Ühe jõulukuuse okste vahelt tuli välja midagi päris eemaletõukavat, mis esmapilgul nägi välja nagu kogemata kombel kuuse otsa sattunud männikäbi.

Ameerikas Philadelphia osariigis avastas Daniel Reed kuuse küljest männikäbi. Leid tekitas temas hämmastust ja ta otsustas uurida, millega täpsemalt tegu, vahendab Country Living. Tulemus oli üsna võigas.

Tegemist on palvetajaritsika munakogumiga. Reed leidis neid puu küljest koguni kaks ja toimetas kiiremas korras õue. 

Zooloog Gavin J. Svenson selgitab, et kui jätad munad kuuse külge ja tuppa, on väga suur tõenäosus, et tegelikult alles kevadel kooruma pidanud munad kooruvad toasoojas ja tulemuseks on see, et kogu elamine on palvetajaritsikaid täis. 

Kui leiad kuuse küljest midagi, mille puhul tekib kahtlus, et see võib olla kellegi munakogum, on kõige targem see oks ära murda ja õue toimetada ning kusagile puu külge asetada, kus see kindlalt paigal püsib. Nii on munadel lootust pääseda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles