Uued tuuled sisekujunduses: trende, millele uuel aastal väljakutse esitada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Sisekujundaja Nancy Fire jagas oma ekspertarvamust veebilehele popsugar.com. Maailmarändurist naise ennustus tuleva aasta sisustustrendide osas on paljulubav.

1. Rohelus ja «elavad seinad»

Oma reiside käigus silmas naine nii mõndagi põnevat. Kõige meeldejäävamaks olid Fire'i sõnul need maailmanurgad, kus leidus rohkelt vertikaalselt mööda seinu kasvavaid taimi ning taimekooslusi. Fire loodab, et peagi vallutavad rohelised n-ö «elavad» seinad ka ülejäänud maailma.

2. Klassikaline must ja valge

Rännakutel Pariisi, Madridi ja Lissaboni kohtas Fire rohkelt klassikalist musta-valge kombinatsiooni. Fire soovitab tuleval aastal oma eluruumi seega kas mõne must-valge dekoratiivpadja või mõne muu sisustuselemendiga rikastada. 

3. Punase võidukäik

Punane värvitoon motiveerib ja ergutab. Fire soovitab seda eelkõige selleks, et lisada eluruumi veidi karakterit ja sügavust. Punase erinevad varjundid toovad naise sõnul eluruumi soojust, mis meie laiuskraadidel kindlasti ära kulub.

4. Sinakasroheline murrab teed

Fire'i sõnul on ka sinakasrohelise edulugu alles ees. Ka selle värvitooni puhul soovitab naine kasutada erinevaid varjundeid, et luua sügavust ja reljeefsust. Eriti hästi peaks sinakasroheline aga türkiissinisega kokku sobima.

5. Roosa ja marjapunane

Inimesed ei ole veel nõus roosast lahti laskma. Fire kohtas roosa erinevaid varjundeid kõikjal üle Pariisi, mistõttu ilmselt kohtame roosat veel ka uuel aastal. Kõige värskemaks trendiks peab aga naine roosa kombineerimist marjapunasega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles