Fotod: politsei eest põgenenud auto juht purustas elumaja alumise korruse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige rohkem kannatanud maja elutuba ja aiapost.
Kõige rohkem kannatanud maja elutuba ja aiapost. Foto: SWNS.com/Scanpix

Politsei eest põgenenud nooruk kihutas oma juhitud Peugeot´ga vastu aeda ja lõhkus selle. Kokkupõrke tagajärjel lendas üks aiapost naabermaja aknasse ja hävitas selle alumise korruse.

144kilomeetrise tunnikiirusega politsei eest põgenenud Liam Southeron ja tema kolm kaaslast põrutasid Suurbritannias Boltonis vastu aeda, mispeale pääses lendu üks aiapostidest. See lendas naabermaja aknasse, purustas selle ja jätkas siis teed, maandudes lõpuks elutoa keskele. Pahaaimamatud majaomanikud magasid õnnetuse hetkel maja teisel korrusel, vahendab Daily Mail.

Õnnetuse hetk.
Õnnetuse hetk. Foto: SWNS.com/Scanpix

«See on täielik ime. Esimesena sündmuskohale jõudnud politseinikud olid veendunud, et autos on kindlasti kõik surnud ja väga suure tõenäosusega ka majas, kuhu aiapost lendas. Mingi nipiga ei saanud mitte keegi õnnetuses vähimaidki vigastusi,» räägib politsei pressiesindaja.

Imekombel ei saanud viga ka ükski õnnetuse hetkel autos viibinud noorukitest. Kihutaja määrati karistuseks üldkasutatavale tööle ja ei tohi neli aastat autot juhtida. 

Elutuba pärast õnnetust.
Elutuba pärast õnnetust. Foto: SWNS.com/Scanpix

Õnnetuses kõige rohkem kannatanud pere varaline kahju küünib aga 33 000 euroni. Kahjusid kandis ka pere, kelle aia auto purustas, nemad küll pisut vähem, umbes 15 000 euro ulatuses. Veel kolmaski kodu ning mõned ümberkaudu parkinud autod said väiksemaid vigastusi, need summad piirduvad mõne tuhande euroga. Kahjud tuleb hüvitada avarii põhjustajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles