Beckhamid peavad lastele loata ehitatud maja lammutada laskma (3)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David ja Victoria Beckham
David ja Victoria Beckham Foto: Instagram/Instagram/Scanpix

Vaid mõned päevad tagasi uhkustas jalgpallur David Beckhami moeloojast kaasa Victoria sotsiaalmeedias majaga, mille nad oma lastele ehitada lasid. Nüüd on üsna tõenäoline, et ehitis tuleb lammutada.

Nimelt tõstsid Beckhamite naabrid kisa, kui selgus, et hoone sai püsti enne, kui sellele üldse ametlik ehitusluba väljastati. Seega on tegu ebaseadusliku ehitisega, mis tuleb lammutada, vahendab Daily Mail.

Eelmisel nädalal jagas Victoria Beckham Instagramis fotot uhkest majast, mille nad lastele oma maakodu aeda püstitanud lasid. Nüüd aga selgub, et hoone ehitamiseks on esitatud küll taotlus, kuid ehitusluba pole veel väljastatud ja seega on tegu ebaseadusliku ehitisega. Hoone on aga piisavalt suur, nii et loata seda ehitada poleks tohtinud.

Briti seaduste kohaselt peavad sellises mõõdus ehitisega kellegi tagaaias nõus olema ka ümberkaudsed naabrid, kuid neilt pole keegi veel jõudnud arvamust küsida. «Meie hinnangul on see irvitamine ehitusseaduse üle - vahet pole, kas luba on või ei ole, panen aga oma maja püsti,» ütleb naabrite esindaja. Nad soovivad, et Beckhamid lammutaksid olemasoleva maja, esitaksid uue taotluse, ootaksid ära vastuse ja asuksid alles siis ehitama.

Kohaliku omavalitsuse esindaja sõnul on Beckhamid siiani väga eeskujulikult reeglite järgi mänginud alati, kui on tahtnud oma kolmest küünist maakoduks ehitatud elamises midagi korraldada, mis ehitusluba nõuab. «Nad pole kunagi hakanud varem ehitama, alati on luba ära oodatud. Seda, mis praegu juhtus ja millised meetmed seaduste eiramise puhul kasutusele võtta, peame alles uurima ja otsustama,» sõnab ta. Varasem praktika piirkonnas on, et loata ehitatud hooned lähevad lammutamisele.

Lastele ehitatud maja näeb SIIN. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles