Enne ja pärast: räämas ja kahjurite näritud köök saab uue näo

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.toucheofblush.com

Esmamulje võib mõnikord olla väga petlik. See köök on üks säärastest juhtumitest. 

Kui Mercedez ja tema kaasa selle maja ostsid, olid nad väga naiivsed ja uskusid, et mingit suurt remonti polegi ette võtta vaja: piisab vaid kosmeetilisest nokitsemisest. Rohkem mööda poleks aga vist saanudki panna.

Foto: touchesofblush.com

Kui muidu oleks võinud ehk 80ndatest pärit köögile pisutki armu anda, siis avastus, et ruumis elavad pesuehtsad rotid ja põrandad on viltu, pani plaanid kindlalt paika: tühjaks sai lõhutud absoluutselt kõik. 

Mercedez on teadlik, et paljud kirjuvad neid vana köögi lammutamise pärast, kuid ta soovib inimestele meenutada, et nad ei teinud seda kindlasti vaid välimuse pärast: rottidest nii puretud ja lagastatud köögil ei olnud muud võimalust. Närilised olid isegi ahju ventilaatorisse pesa ehitanud!

Foto: touchesofblush.com

Kahe ja poole nädalasse remonti andis oma suure panuse Mercedeze ehitajast isa, nii et lõpptulemus on kindlapeale kvaliteetne.

Foto: touchesofblush.com
Foto: touchesofblush.com

Loe rohkem Mercedeze blogist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles