Fotod: üürnik jättis endast maha tõeliselt rõvedas seisus korteri

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SWNS.com/Scanpix

Paar kuud üürniku käsutuses olnud ühetoaline korter oli selle üleandmise hetkeks nii kohutavalt ära lagastatud, et korteriomanik pidi kutsuma professionaalsed koristajad, kes asja enam-vähem korda tegid.

Londonis asuv ühetoaline korter oli pärast paarikuist üüriperioodi sellises seisus, et seal ei pääsenud enam liikuma. Kuid vähe sellest: vannituba oli üleni väljaheidetega määritud, vahendab Daily Mail.

Korterit puhastama kutsutud professionaalne koristaja Steve Carr ütleb, et ta on spetsialiseerunud äärmuslikele juhtumitele, mida keegi teine ette võtta ei taha, kuid midagi sellist nägi temagi esmakordselt.

Foto: SWNS.com/Scanpix

Carr on muuhulgas käinud koristamas ka vanglaid, kus kinnipeetavad vere ja teiste kehavedelikega kambrite seinu määrivad, kuid kõik need kogemused kahvatuvad tema sõnul selle korteri kõrval.

Mees kirjeldab, et kui elutuba, magamistuba ja köök olid lihtsalt laga täis ja määrdunud, siis kõige rõvedamad vaatepildid ootasid teda vannitoas, kus tualetti polnud päris kindlasti sihtotstarbeliselt kasutatud.

Foto: SWNS.com/Scanpix
Foto: SWNS.com/Scanpix

Teada on, et korteris elanud mehel tuvastati vaimsed häired, mis ilmselt selgitab ka, miks ta korteriga niimoodi ümber käis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles