Kohustuslik hooldustöö, millega oma madratsit igakuiselt turgutada võiksid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolitse oma madratsi eest.
Hoolitse oma madratsi eest. Foto: Pexels / CC0 Licence

Vajalik uuenduskuur võtab vaid viis minutit aega ning seda võiks korrata vähemalt kord kuus, et säilitada oma madratsi esialgne vorm ja omadused. 

Voodi ei ole puhkepaigaks mitte ainult sulle, aga ka miljonitele öö jooksul eraldunud naharakkudele ning rohketele tolmulestadele, vahendab veebileht purewow.com. Need aga põhjustavad allergiaid ning võivad viia ka su täisväärtusliku une. Lahendus räpase madratsi vastu on lihtne, ent tõhus.

Mida siis täpsemalt teha?

Esmalt vaata üle oma tolmuimeja otsikud. Kui sellel juhtub olema mõni spetsiaalne mööblile või madratsile mõeldud harjasotsik, siis kasuta kindlasti seda.

Veendu, et otsik oleks puhas, vastasel juhul sa lihtsalt kannad tolmu edasi. Käi madrats põhjalikult tolmuimejaga üle, et see eemaldaks kogu mustuse nii madratsi keskosast kui kõikidelt külgedelt. 

Kuidas see aitab?

Tolmulestad armastavad sooja keskkonda ning mis saakski olla parem kui linade vahelt tulev soojanatuke? Tolmuimejaga regulaarselt madratsit puhastades investeerid paremasse elukvaliteeti ning vähendad allergiate riski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles