Naise arvamus koristuskinnastest muutus peale nädalast nõudepesu kardinaalselt

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauanõud.
Lauanõud. Foto: Pexels / CC0 Licence

Paljud inimesed ei ole harjunud koristamisel kindaid kasutama. Inimesed, kellel on koristamine erialaseks tööks, ilmselt ei kujutaks elu nendeta ettegi. Ayn-Monique Klahre otsustas ette võtta nädalase eksperimendi, pärast mida naise arvamus kinnastest muutus oluliselt.

Vaata, mida positiivset Klahre pärast nädalapikkust kinnastega pesu õppis:

1. Kinnaste kätte panemine ei ole tegelikult nii ajakulukas

Naine kartis esmalt, et see saab olema suur vägitükk. Tegelikult aga selgus, et kindad saab kätte ja käest ära väga väikese vaevaga, vahendab thekitchn.com.

2. Kinnastega koristamine on meeldivam

Lisaks sellele, et maniküür säilib kauem kaunina, avastas naine, et ka ebameeldivate piirkondade koristamine sujub kinnastega märksa sujuvamalt.

3. Kindad blokeerivad kuumust

Mida kuumem vesi, seda kiiremini saad ka kõrbenud potid ja pannid puhtaks. Kindad kaitsevad käsi kuumakahjustuste eest ning aitavad seeläbi oluliselt ka aega säästa.

4. Nad ei ole nii tülikad

Naine pelgas, et äkki muutuvad kindad liialt tülikaks ja ebamugavaks. Samuti kartis ta, et ehk libiseb midagi käest või kõik ta toimingud saavad olema korrapäratud ja koordineerimata. Elu näitas aga vastupidist.

5. Motivatsioon

Naine avastas, et koristuskindad motiveerisid teda nõudepesule lisaks veel üht-teist oma majapidamises ära tegema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles