Fotod: muinasjutuliselt roosamannavahulised jõulupuud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulupuu.
Jõulupuu. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kui sulle meeldib erineda ja põigata kõrvale klassikalistest lahendustest või aastaid kehtinud standarditest, siis on ilmselt ka see jõulupuutrend justkui valatult sinu jaoks loodud.

Veebileht housebeautiful.com vahendab, et koguni üle 12 500 inimese on kasutanud sotsiaalmeediplatvormil Instagram teemaviidet «roosa jõulukuusk».

Täpselt nii palju kui on erinevaid inimesi, on ka erinevaid maitseid, sümpaatiaid ja eneseväljendusviise. Mõnele valge, teisele must. Ühele roheline, teisele hoopis roosa.

Heleroosa jõulupuu toob sellesse must-valgesse elamisse küll veidi enam rõõmu ja sära. Pane tähele, kui osavalt on kombineeritud eluruumi värvitoonid kuusel olevatesse ehetesse.

 

A pink tree is the best way to brighten up a rainy Sunday, I tell ya! #home

A post shared by Kelly Smith (@birdyandme) on

Roosamast roosamale jõulupuule annavad tabava efekti vikerkaarevärvilised ja diskokuule imiteerivad ehted. Ehk on kuumad seitsmekümnendad tagasi?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles