Video: imelihtne viis, kuidas avada konservi ilma avajata

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas teadsid, et konservi ei pea tingimata selleks ettenähtud avajaga lahti tegema?
Kas teadsid, et konservi ei pea tingimata selleks ettenähtud avajaga lahti tegema? Foto: Pexels / CC0 Licence

Iial ei või teada, millal su avaja kodus katki läheb või see mõne väljasõidu käigus hoopis koju ununeb. Pane alljärgnev nipp kõrva taha ning su konservtoidud ei jää ka avaja puudumisel kunagi avamata.

Youtube'i kasutaja Dave Hax on jaganud üht kasulikku nippi, mille omandamine ei jookse ilmselt mitte kellegil külge mööda maha. Mehe videole ühe ööpäeva jooksul kogunenud vaatamised räägivad enda eest, vahendab huffingtonpost.com.

Dave oskab vaid spekuleerida, mis võis tingida inimeste kõrgendatud huvi konservide avamise vastu. Naljatlemisi märgib mees, et ilmselt valmistuvad inimesed viimsepäeva tulekuks, nüüd mil president Donald Trump on võimul.

Dave soovitab konservi avades olla äärmiselt ettevaatlik teravate äärte suhtes ning kanda võimaluse korral ka kaitsekindaid. Kuidas konservi tavalise supilusikaga avada, vaata aga alljärgnevast videost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles