Viis kodust vahendit, mille abil vabaneda veepudelisse kogunenud mustusest

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joogipudelisse kogunenud mustust saab puhastada ka koduste vahendite abil.
Joogipudelisse kogunenud mustust saab puhastada ka koduste vahendite abil. Foto: Pexels / CC0 Licence

Korduvkasutatavate veepudelite fenomen saadab meid kõikjal. Küll võetakse tööle üks pudel kaasa, küll haaratakse treeningutel pudeli järele. Kuidas aga puhastada joogipudeli seintele ja põhja kogunenud mustust?

1. Söögisooda

Söögisoodat kasutades võta igaks juhuks appi ka mõni vana hambahari või vähemalt analoog, millega pudeli kaela puhastada saad, vahendab veebileht hgtv.com.

2. Hambaproteeside puhastustabletid

On olemas ka eraldi kapslid joogipudelite puhastamiseks - ent miks joosta poole maailma kauplused läbi, kui saad samahästi paki hambaproteeside puhastustablette letilt kaasa haarata?

3. Valge veiniäädikas

Söögisoodaga segatuna muutub veiniäädikas üheks parimaks looduslikuks puhastusvahendiks. Sega need kaks kokku ja asu aga puhastama.

4. Suuloputusvedelik

See puhastub su suud, miks mitte ka pudelit, millest jood? Kui soovid suuloputusvahendit katseda, vali kindlasti mõni antiseptiline variant. Loputa hoolikalt pudel, vastasel juhul võib loputusvedeliku maitset järgmisel joogikorral tunda.

5. Alkohol

Huulepulgajälgedest ja muudest joomisest tingitud jälgedest pudeli kaelal saad lihtsalt lahti, kui hõõrud teatud piirkonda kergelt alkoholi sisse niisutatud lapikesega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles