Kolm sisekujundustrendi, mille hiilgeaeg peaks uuel aastal läbi saama

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatud riiulite aeg on sisekujundusekspertide sõnul läbi.
Avatud riiulite aeg on sisekujundusekspertide sõnul läbi. Foto: Pexels / CC0 Licence

On trende, mis jäävad pikemaks ajaks inimeste teadvusesse. Niisamuti on ka trende, mille kõrge tähelend viimaks läbi saab. 

Veebileht housebeautiful.com uuris sisekujundusekspertidelt millised võiksid olla need trendid, mille edulugu arvatavasti uuel aastal hääbub. Me ei pruugi kõigega loomulikult nõus olla, ent ekspertide arvamus on järgmine:

1. Graniidist töötasapinnad köökides

Graniitmaterjal on vastupidav, ent vaimustus sellest on hakanud raugema. Ekspertide sõnul on inimesed hakanud midagi uut ja mitmekülgsemat otsima.

2. Bambusest põrandalauad

Bambusest põrandalaudu peeti teatud ajahetkel ökoloogiliselt väga loodustsäästvateks. Viimasel ajal on aga rohkelt spekuleerima hakatud selle tootmisega kaasneva tegeliku kahju üle. Samuti ei ole see nii vastupidav, kui esialgselt oodati.

3. Avatud riiulid

Avatud riiulite aeg on läbi - inimestel ei ole lihtsalt oma köögiriiulitel niivõrd palju vaba ruumi, et neil miskit üleliigset hoiustada. Köögi tööpinnad peaksid samuti vaid toimetusteks, mitte iluasjade hoiustamiseks olema. Uued köögisisustustrendid liiguvad seega suletud kappide ja sahtlite suunas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles