Haruldane võimalus: ärimees annab ühele õnnelikule väga odavalt ära oma villa (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SWNS.com/Scanpix

Oma isikut varjav miljonär annab ühele õnnelikule imeodavalt ära oma luksusliku villa ühes majapidaja ja aednikuga ning luksusauto. Kõige selle endale saamiseks peab vaid pisut õnne olema.

Suurbritannias asuva nelja magamistoaga villa juurde kuulub lahmakas maatükk, kuhu mahub ära näiteks golfiväljak, kaunis park-aed ja vaba aja veetmise keskus, kus on jõusaal ja bassein, vahendab Mirror.

Foto: SWNS.com/Scanpix

Miljonäri sooviks on, et ta ei peaks tegelema kolimise ega asjade sorteerimisega, seega võtab ta majast lahkudes kaasa vaid mõne üksiku isikliku eseme. Kogu sisustus, sealhulgas korralikult sisustatud veinikelder, jääb uuele omanikule. 

Foto: SWNS.com/Scanpix
Foto: SWNS.com/Scanpix

Anonüümsust paluv ja oma varanduse äriga teeninud miljonär ütleb, et maja saab endale üks õnnelik, kes osaleb tema korraldatud loteriis. Pilet maksab umbkaudu 11 eurot ja võitja loositakse järgmise aasta novembris.

Miljonär loodab enda sõnul, et tal õnnestub müüa pool miljonit piletit ja teenida kokku pisut üle kolme miljoni euro. Iga müüdud pileti pealt annetavad nad naisega 2,5 eurot heategevuseks.

Maja saab mõistagi vaid üks õnnelik, kuid lisaks loositakse välja veel üheksa inimest, kellest igaüks saab veidi enam kui tuhat eurot lohutusauhinnaks.

Foto: SWNS.com/Scanpix
Foto: SWNS.com/Scanpix

Miks aga rikas paar maja üldse maha müüa on otsustanud? «Me ostsime selle maatüki ja ehitasime selle maja 1990-ndatel. Oleme siin veetnud väga ilusaid aegu. Aga nüüd, mil meil on kaks lapselast, kes elavad meist neljatunnise autosõidu kaugusel, oleme otsustanud, et tahame neile lähemal olla,» selgitab mees. 

Kui tahad samuti õnne katsuda, külastada loto tarbeks tehtud kodulehte

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles