Fotod: uut omanikku otsib maja, mille treppi saab sõita paadiga (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Müügile on tulnud maja, mille hoovi saab vastavat paadikanalit pidi mugavalt sõita paadiga. Kanal lõppeb otse maja ees.

Seitsmetoalises majas on pinda 177 ruutmeetrit ja muus osas see nii väga teistest tüüpilistest uusarendustest ei erinegi, kuid põnevaks teeb ehitise asjaolu, et selle treppi saab sõita ühelt poolt auto ja teiselt poolt mööda Emajõge näiteks isikliku kaatriga.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Maja tutvustavad fotod on illustratiivsed ja ostu korral hoone alles ehitatakse, kuid selle saab teha täpselt samasuguse nagu piltidel näha. Soovi korral on aga võimalikud ka täiendused ja parandused, et kodu saaks täpselt selline nagu ostja soovib.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Maja interjöör on üsna silmapaistev: hoonel on hästi palju aknapinda, mis tagab loomuliku päevavalguse ligipääsu ka maja sügavamatesse soppidesse. Ka interjööris on kasutatud rohkelt klaasi, näiteks on klaasist trepipiirded.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Tartust 14 kilomeetri kaugusel asuva krundini on välja ehitatud korralik juurdepääsutee. Elektriliitumine on hinna sees. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles