Viis tühist asjaolu, millele ei tasuks esimest kodu soetades tähelepanu pöörata

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Söögilaud.
Söögilaud. Foto: Pexels / CC0 Licence

Isiklik kodu pole mitte ainult privileeg, vaid ka suur vastutus. Veebilehele huffingtonpost.com toetudes reastamine viis asjaolu, mis võivad esmapilgul tunduda olulistena, ent tegelikult on hoopis kaugel sellest.

1. Söögilaua või diivani suurus

Tõepoolest, ostes eelnevalt juba sisustatud kodu, ei ole tähtis, milline mööbel seal on. Kõike annab alati uuesti soetada ning potentsiaalsest kodust ei tohiks ühe lihtsa laua pärast lahti öelda.

2. Inetu seinavärv

Taaskord, kui eluruumi planeering on paljutõotav ning ülejäänud faktorid on samuti justkui sobilikud, ei tasu ühe koleda seinavärvi pärast meelt muutma hakata. 

3. Interjöör tekitab tunde justkui oleksid vanaema koju sattunud

Mõned interjöörid on tõepoolest veidi aegunud - selle asemel, et end sellest heidutada lasta, võiksid kasutada seda asjaolu hoopis enda kasuks. Ehk õnnestub sul esialgsest müügihinnast veidi alla tingida, kui tood argumendiks aegunud sisekujunduse?

4. Unistuste täitumine

Mõni teeb koduostu otsuse reflektoorselt, lihtsalt hetke ajel. Silmates kas unistuste köögidisaini või õunapuudest tulvil tagaaeda, langetab inimene teinekord otsuse täiesti valedel põhjustel. Koduvalikul on aga niivõrd palju muid tegureid, millega arvestada.

5. Sul ei ole lapsi

Isegi kui sa ei planeeri neid, tuleks ikkagi kursis olla naabruskonnas toimuvaga. Paljud inimesed lähtuvad elukoha valikul justnimelt lähedusest erinevatele õppeasutustele. Ära iial ütle iial, kas pole?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles