Lugejamäng! Kirjuta meile ja su toad saavad imekombel pärast jõulutralli koristatud!

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Mida ootavad su lapsed jõuluvanalt? Millised on sinu jõulu- ja aastavahetuse peo korraldamise nipid ja trikid? Kuidas tood elamisse pidulikumat hingamist ja jõulurõõmu? Kuidas väldid pühadestressi? Kirjuta meile, kuidas sa jõulud üle elasid ning loosime kõigi kirjasaatjate vahel välja magusad auhinnad - kolm Moppi.ee professionaalset puhastusteenust!

Moppi.ee jõulukoristus on tavapuhastus kõikidele tubadele kodudes, sisaldades vannitubasid ja tualettruume. Puhtaks saavad kõikide tubade põrandad ja vaibad, imetakse tolm ja ka niiskelt puhastatakse kõvapõrandad. Moppi.ee eksperdid pühiva pindadelt tolmu, puhastavad peeglid ja klaaspinnad.

Moppi.ee väärtused on keskkonnahoid ja kodu puhtuse tagamine - nad teevad kõik, et klientide tervist ning heaolu positiivselt mõjutada ja toetavad oma valikutega ülemaailmset säästvat arengut.

Ootame teie kirju märksõnaga «Lugejamäng» aadressil sobranna@postimees.ee kuni 29. detsembrini. Jagage oma pühadenippe, kirjutage, kuidas ennetate jõulustressi või jagage, mida ootavad sel aastal jõuluvanalt teie lapsed. Saate võite lihtsalt ka fotosid oma laste kirjadest jõuluvanale! 29. detsembril loosime välja kolm Moppi.ee professionaalset puhastusteenust - spetsialistid tulevad ja aitavad sul kodu pärast pühi korda saada!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles