Omadustelt parim värv magamistuppa ei ole just paljude esimene valik

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Värv, mis kõige paremini magamistuppa sobib, ei ole sageli inimeste esimene valik, kuigi mõjub väga hästi meie meeleolule.

Magamistuba, nagu selgitab artikkel sisustusportaalis Homedit, peaks olema sinine. See, kas hele-, kahvatu- või hoopis julgelt tumesinine, sõltub juba isiklikest maitse-eelistustest, kuid sinise rahustav mõju teeb sellest magamistoa jaoks suurepärase valiku. 

Heledam sinine mõjub pretensioonitumalt ja lubab tuppa tuua veel paljusid värve ning luua põnevaid lahendusi, kuid on suurepärane lahendus ka eraldiseisvana.

Ka nii-öelda potisinine on väga hea valik: sellega sobivad samuti paljud värvilised detailid.

Tumesinine on aga suurepäraseks taustaks valgele mööblile. Kontrast, mis sellest kombinatsioonist tekib, on mõjus, olemata samas väsitav. Väga värskendav kooslus! Aga muidugi sobib tumesinine ka teiste värvidega.

 

A post shared by Michelle Hamer (@ellehamer) on

Sinine seinavärv sobib iga stiiliga, olgu selleks siis klassikaline romantiline või kaasaegne minimalistliku joonega lahendus. 

Kindlasti ei tohiks karta ka türkiissiniseid seinu, kui see on just see värv, mis su tõeliselt õnnelikuks teeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles