Eesti menukas suvituspiirkonnas on oksjonile pandud haruldane majaosa

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Menukas suvituspiirkonnas on müügiks pakkuda osa haruldase arhitektuuriga majast. Sellesarnaseid juba tihti ei kohta.

Lääne-Virumaal Võsu alevikus Metsa tänaval on oksjonile pandud kõige suurem osa poolringikujulisest ridaelamust. Tegemist on korteriomandiga,  mis moodustub eraldi sissepääsuga majaosast. Kinnistu, millele maja ehitatud, on 1145 ruutmeetrit.

Foto: osta.ee
Foto: osta.ee

Maja on ehitatud kuurordi stiilis: palju puitu, palju pinda, palju erinevaid ruume. Kinnistul on müüja sõnul suurepärane asukoht: ühelt poolt rahulik, sest mets kohe kõrval, teisalt väga keskuse ligidal, teiselpool oja kohe keskus.

Müügisoleva osa suurus on 160,8 ruutmeetrit. Planeering läbi mitme korruse. Esimesel korrusel asuvad olmeruumid koos piljardisaali ja kaminasaaliga, kokku kuus erinevat tuba, teisel korrusel neli magamistuba. Olemas tsentraalne vesi ja kanalisatsioon. Ahiküte, kamin.

Foto: osta.ee
Foto: osta.ee

Majaosa juurde kuulub aiaosa, kus saab ka parkida. Ruumide suurust ja arvu arvestades saab kasutada ka majutusteenuse või peoruumide pakkumiseks.

Omaniku hinnangul sobib ideaalselt suvitajatele. Aastaringseks elamiseks võib elamu vajada lisasoojustust. Olemas hindamisakt, kus  müügisoleva majaosa väärtuseks hinnatud 50 000 eurot, oksjonil on maja alla aktihinna.

Foto: osta.ee
Foto: osta.ee
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles