Video: isekerkiv jõulupuu, mis näeb kunstkuuse kohta üllatavalt ehe välja

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulupuu.
Jõulupuu. Foto: Pexels / CC0 Licence

Paljude jaoks on kuuse tuppa toomine üks erakordselt tüütu ettevõtmine, mida tehaksegi üldjuhul väiksemate pereliikmete rõõmuks. Selgub, et kunstkuuskede tööstus on sellest haisu ninna saanud, kuna nüüd pakutakse jõulupuud, mis kerkib vaid paari nupulevajutusega.

Jõulupuuta pühade ajal ei saa. Mõni toob jõulupuu metsast, mõni soetab väikese pottkuuse või mõni nobenäpp loob lausa alternatiivi klassikalisele jõulupuule.

Üks populaarsemaid variante on loomulikult kunstkuusk, mille saab kord aastas keldrist välja tuua ja seejärel seda kaunistama asuda.

Kunstkuusk, mida tutvustame on aga veidi erinev. Erinevalt teistest kunstkuuskedest, ei pea sa selle tulukestega varustatud kuuse äravajunud oksi ega latva sättima. Kuusk nimelt kerkib ja saavutab oma vormi vaid paari nupulevajutusega. Lisaks näeb see kunstkuuse kohta üllatavalt hea välja - võiks öelda, et lausa äravahetamiseni sarnane metsas kasvavale kuusele.

Vaata lähemalt allolevast videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles