Fotod: lähinaabrite põnevalt sisustatud kodu lööb välismeedias laineid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: homedit.com

Kes ütles, et siitkandi kodud ei või laia maailma jõuda - võivad vabalt, tõestab ühe meie lähinaabri elamine. 

Leedu pealinnas Vilniuses 2016. aastal ehitatud uude majja rajatud kodu on kõike muud kui klassikaline kaasaegne elamine. Siin on oskuslikult sobitatud uut ja vana ning tulemus on eriline ja silmatorkav, kirjutab Homedit.

Foto: homedit.com
Foto: homedit.com
Foto: homedit.com

Interjööris on kasutatud vana puitu, uut puitu, roostevaba terast, klaasi, marmorit ja teisi naturaalseid materjale. Ka tekstiilid on hoolikalt valitud ja naturaalsed. Kui muidu on kodu kargelt põhjamaine, siis idamaiste vaipadega luuakse kõigis ruumides mõnus kontrast.

Foto: homedit.com

Siseviimistlus on neutraalne, mis laseb värvilistel vaipadel ja teistel silmatorkavatel sisustusdetailidel särada ilma, et kaoks ära kodu minimalistlik joon - see on suur kunst, mida raske saavutada.

Foto: homedit.com
Foto: homedit.com
Foto: homedit.com

Kodus leidub läbisegi nii antiikmööblit kui kaasaegselt minimalistliku joonega ja eritellimusmööblit.

Kogu selle uusarenduse kohta mitte väga tüüpilise sisekujunduse eest on leedukad tublisti kiita saanud. Kuidas sulle tulemus meeldib ja kui, siis mida teeksid teisiti?

Rohkem fotosid kodust näeb Homediti leheküljel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles