Pantone Instituut kuulutas välja 2018. aasta värvi ning inimesed on üle pika aja taas elevil (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2018. aasta värvitoon on valitud!
2018. aasta värvitoon on valitud! Foto: Pexels / CC0 Licence

Pantone on tunnustatud tegija värvitoonide maailmas. Käesoleval neljapäeval välja kuulutatud 2018. aasta värvitoon on pannud nii mitmegi inimese südame taas kiiremini tuksuma.

Värvitoonide standardsüsteemi pidav Pantone kuulutab igaaastaselt välja ühe värvi, millest saab tuleva aasta värvitoon. Tänavu on selleks sümboolseks värvitooniks Ultra Violet (tõlk ultravioletne), vahendab apartmenttherapy.com. Nagu ühiskonnale ikka kombeks, on värvivalik inimesed taas kahte leeri jaganud.

Leidub neid, kelle arvates sümboliseerib lilla värvitoon majesteetlikkust ja väärikust. Rohkelt on ka neid, kes prognoosivad värvile suurt tähelendu ja populaarsust inimeste kodudes. Paraku leidub ka inimesi, kellel ei ole valitud värvitooni kohta mitte ühtegi positiivset sõna öelda või kaasnevad neil sellega lihtsalt mõned halvemapoolsed mälestused. Mõni on seevastu aga õnnelik, et möödunud aasta mürgiselt roheline ja ülemöödunud aasta tuhmroosa on asendunud millegi peene ja luksuslikuga. 

Hea lugeja, heida tuleva aasta värvitoonile pilk peale ja avalda oma arvamust seoses sellega.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles