Neli eset, mida ühe täiskasvanud inimese kodust leida ei tohiks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Kui oled astunud viisakasse täiskasvanuellu, tuleks kodus mõnest esemest loobuda. Vaatame, mis need on.

Soovitused pärinevad koduportaalist Apartment Therapy ja tasub silmas pidada, et eelkõige on need mõeldud teejuhiks inimesele, kes soovib, et tema kodu oleks sisustatud vanusele vastavalt.

Postrid, plakatid ja kollaažid

Need võivad tunduda toredad lapse ja teismelise toa seinal, ka ühiselamus on see kindlasti käepärane ja taskukohane vahend seinte elavdamiseks, kuid täiskasvanuelus tasuks rohkem päris kunstile mõtlema hakata ja seda väärtustama õppida. 

Alkoholipudelid aknalaual

Rendikorteris või ühiselamus võisid su alkoholivarud seista suvalises kohas ja seal kas või aastaid tolmu koguda, kuid täiskasvanud inimese kodus võiks igal asjal olla oma koht: joogid käivad baarikappi või vähemasti serveerimisriiulile. 

Suvalised nõud

Täiskasvanukodus võiksid nõud omavahel kokku sobida. Samuti tuleks loobuda logodega reklaamtassidest ja -taldrikutest. Kõige lihtsam lahendus on valida üht värvi nõud, mis ei pea alati olema ühest komplektist, et omavahel haakuda.

Elektriküünlad

Lihtsalt mööda elamist laiali veetud elektriküünlad, mis aastaringselt üleval, ei kaunista ühtegi kodu. Äärmisel juhul võid kaaluda puuvillapallikestega tulukesi, kuid parem oleks hubase valguse loomiseks eelistada siiski korralikke laualampe ja küünlaid, mis näevad ilusad välja ka päevavalges.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles