Foto: internetist tellitud voodipesu valmistas pereemale korraliku pettumuse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Pereema, kes oma lapse rõõmustamiseks tolle lemmiku pildiga voodipesu tellis, sai haledalt petta. 

Redditis avaldab siirast nördimust naine, kes tellis veebikaubamajast Amazon oma dinosaurusesõbrast pojale dinosauruse pildiga padjapüüri, kuid avastas kättesaamisel pakist midagi õige ootamatut. 

Padjapüüri reklaamfotol lamas dinosauruse padjapüüriga kaetud padjal väike poiss ja naine eeldas, et tegemist on modelliga, kes toodet esitleb. Suur oli tema üllatus, kui talle saabus koju konkreetselt täpselt samasugune padjapüür: ka lamav poisike oli selle peale trükitud pildil esindatud.

Foto: Reddit

Kuigi juhtum on kahtlemata halenaljakas ja Redditis selle üle ka palju naerdi, on tegelikult tegemist tõsise probleemiga. Originaalis toodab selliseid padjapüüre (ilma lapse peata) Seattle´i firma Milo&Gabby, kes juba neli aastat tagasi Amazoni peale kaebuse esitas, et see müüb edasi Hiina kaupa, mis kasutab oma toodangul nende reklaamfotosid.

2015. aastal leidis kohus, et Amazonil kui vahendajal ei lasu süüd. 

Kas sina oled välismaalt midagi tellides nii tobedalt petta saanud? Kirjelda kõige värvikamat juhtumit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles