Fotod: vaata, mis sai ühe naise plaanist nädalavahetusega vannituba remontida (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apartment Therapy

Kas usud, et vannitoaremont võib võtta vaid nädalavahetuse ka siis, kui tegeled projektiga ihuüksi? Hakka parem uskuma.

Dabney kodu alumise korruse vannituba oli kümme aastat muutumatuna püsinud ja esialgne industriaalne ja peamiselt hall välimus, mis omal ajal nii teistsugune ja värskendav tundus, vajas nüüd omakorda värskendust: kindlasti midagi värvilist.

Nii otsustas naine terve ruumi lillelise tapeediga tapeetida ega kahetse seda otsust grammigi: see on tema sõnul nii kutsuv, rõõmus ja erksavärviline, et tõenäoliselt ei vaheta ta seda välja seni, kui seal majas elab. Tapeedi vahetamiseks kulus Dabneyl kuus tundi.

Siis oli aeg valamu käes. Esialgne roostevabast terasest valamu läks pidevalt siiski roosteplekiliseks ja seda oli väga tüütu kasutada, sest keeratavad nupud nõudsid pikka kruttimist enne, kui sooja vee kätte andsid. Uue kraanikausi paigaldamine võttis aega umbes kolm tundi.

Välja tuli vahetada ka valgustid, sest vanad, industriaalsed, ei sobinud enam uue lillelise vannitoaga. Valgustite vahetamisele kulus poolteist tundi.

Viimane ja kõige ajaliselt kõige raskemini mõõdetav osa kulus detailide paikasaamisele: vaibad, pildid, rätikud ja muu selline. 

Kõiki fotosid tehtu kohta näeb SIIN. 

Kuidas tundub? Kas jõuaksid ise sama ajaga vannitoa värskendatud?

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles