Hõbedakarva jõulupuutrend, mis ei paista moest minevat

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulupuu.
Jõulupuu. Foto: Pexels / CC0 Licence

On üks jõulupuutrend, millest paljud ei ole nõus veel lahti laskma. Hõbedakarva või lumivalged jõulupuud leiavad ikka ja jälle tee tagasi meie majapidamistesse. Mida sa hing ikka teed, kui süda valgete pühade järele õhkab.

Inimese kujutlusvõime on lõputu. Klassikalised jõulupuud ei lähe kunagi moest, küll aga annab neid veidi inimese maitse ja soovide järgi putitata. Valged jõulupuud mõjuvad oma lihtsuse juures elegantselt ja maitsekalt.

 

Happy December 1st! Me and Adam love Christmas so much we decided to get a Christmas tree that takes over our entire family room!

A post shared by A L E X I S K A I S E R (@alexisjadekaiser) on

Lisaks jõulutundele loovad hõbedakarva jõulupuud ka keskmisest romantilisema õhkkonna. Helehalli ning valget saab omakorda kombineerida kõikide teiste värvidega.

Alati võib ka veidi «kastist välja» mõelda ning kasutada ära juba olemasolevaid vahendeid, nagu ülaloleva jõulupuu puhul on tehtud. 

Trendid tulevad ja lähevad, ent jõulurõõm jääb.  

Olgu trendid millised tahes, kõige tähtsam on see rõõm, mida jõulupuu sulle ja lähedastele pakkuma peaks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles