Nippe, mille abil ka kõige väiksemad klaasikillud ohutult kätte saada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kukkunud veinipokaal võib tuua palju pahandust.
Kukkunud veinipokaal võib tuua palju pahandust. Foto: Pexels / CC0 Licence

Õnnetus ei hüüa tulles ning kildudeks kukkunud veinipokaal ei pruugi alati ka õnne tuua. Salakavalate klaasikildude kättesaamiseks on õnneks paljaste käte kõrval veel paar lihtsat moodust, millega arvestada. 

Ära sea ennast ning ümbritsevaid ohtu ning võta kildude koristamisel appi alljärgnevad abinõud. Valdav osa neist peaks igas korralikus majapidamises olemas olema. Ükskõik, millise meetodi kasuks sa ka ei otsustaks, jää alati valvsaks ja tähelepanelikuks - enda ja lähedaste jalatallad on väärt hoidmist.

1. Toores kartul

Toores kartul aitab ennekõike suuremate kildude puhul, vahendab thekitchn.com. Kartul tuleb siinkohal vaid pooleks lõigata ning läbilõigatud poolega killud maast korjata. 

2. Saiaviil

Saiaviilud on igati väärt abimeesteks väiksemate kildude korral. Killud tuleb saiaviiluga kokku pühkida ning seejärel leib vastu põrandapinda suruda. Tänu saia poorsele konsistentsile tõmbab see kõik väikesed killud justkui käsnana endasse.

3. Teip

Siinkohal võtta appi mõni tugevamat sorti majapidamisteip, et vältida kildude läbitungimist teibist.

4. Niiske majapidamispaber

Majapidamispaberit võta igaks juhuks kohe mitu lehte, et klaasikillud ka neist läbi ei lõikaks. Seejärel niisuta paberit ning suru see klaasikildude peale. 

Allikas: thekitchn.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles