Neli ilutoodet, mille eluiga on külmikus hoituna oluliselt pikem

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõned ilutooted säilivad külmkapis kauem.
Mõned ilutooted säilivad külmkapis kauem. Foto: Pexels / CC0 Licence

Naised ja ilutooted käivad ikka käsikäes. Marginaalne osa naise meigist laiutab tema käekotis, veidi suurem osa aga vannitoakapis. Anname ülevaate neljast spetsiifilisest ilutootest, mida oleks mõistlik hoopis külmkapis hoida.

Silmaümbruskreemid, näomaskid

Külm kreem ahendab veresooni ning vähendab turset ja paistetust. Mida jahedam on näomask, seda enam leevendust see su näonahale ka pakub.

Küünelakid

Küünelakid säilitavad oma omadused kõige paremini jahedas ja hämaras. Külmkapis hoitud küünelakid ei muutu nii kiiresti paksuks ja teenivad sind veidi kauem kui päikesevalguse käes seisvad lakid.

Aktiivsete koostisosadega tooted

Meigitoodete aktiivsete koostisosade tõhusus muutub aja jooksul. Kokkupuude päevavalguse ja kõrgete temperatuuridega võib nende eluiga veelgi lühemaks muuta.

Huulepulgad

Enamus naisi on selle etapi ilmselt juba läbinud - parim leevendus sulanud huulepulgale on külmkapp. Lisaks huulepulga esialgsete omaduste taastamisele, säilib see ka keskmisest kauem, kui seda regulaarselt külmikus hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles