Oluline meelespea, enne kui pühadekinke pakkima asud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisa pakitud kingitusele veidi omapära.
Lisa pakitud kingitusele veidi omapära. Foto: Pexels / CC0 Licence

Pühadeootus on alanud ning ka esimesed jõulukingid on ettenägelikel inimestel juba muretsetud. Enne, kui soetatud kingitusi pakkima hakkad, viska igaks juhuks kiire pilk alljärgnevale meelespeale.

1. Inventuur materjalides

Tihtipeale avastavad inimesed alles kingitusi pakkides, et on soetanud liiga vähe paberit või pakkimisnööri, vahendab popsugar.com. Teinekord jääb pakkimismaterjali hoopis ülekohtuselt üle. Seetõttu tasubki esmalt olemasolevaid materjale inventeerida, võtta umbkaudsed kingituste mõõdud ja alles seejärel suunduda poodi täiendavate materjalide järele.

2. Kinkekotid jäägu viimaseks väljapääsuks

Kinkekotid on justkui laisa inimese pakkepaber, millele iga aasta järjest enam viltu peale vaadatakse. Kui sul on aega ja ka kõik võimalikud vahendid käepärast, proovi kinkekotte tänavu pigem vältida.

3. Tark ei torma

Kiirustades tulebki üldjuhul kõige enam tähelepanematuse vigu sisse. Tark ei torma ning kuna kingituste pakkimisel on ka esteetiline pool mängus, tee kõik endast sõltuv, et kingituse väline kest samuti silmailu pakuks.

4. Ära lase pingel võimust võtta

Pinge ja stress pärsivad su loomingulisust, seega veendu enne pakkima asumist, et ees ei seisa ühtegi muud kohustust. Võta kogu vajaminev aeg, et lisada pakitud kingitustele midagi isiklikku ja omapärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles