Vanavanemate seas hinnatud mööblitükki ootab uuel aastal suur tähelend

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2018. tõotab kiiktoolide tagasitulekut
2018. tõotab kiiktoolide tagasitulekut Foto: www.flickr.com

Sisekujundajad spekuleerivad vaikselt juba tuleva aasta fenomenide ja trendide üle. Suureks edulooks peaks kujunema ka üks Eestiski laialt levinud mööbliese, mis viib paljud inimesed meenutustega lapsepõlve. Kas sa arvad ära, mis mööblitükiga tegu võiks olla?

Veebilehe idealhome.co.uk sõnul on see mööblitükk jõunud juba sel aastal võimsa tagasituleku teha. Käsikäes müüginumbritega on tõusnud ka inimeste ostuhuvi. Aasta 2018. peaks aga kõigi eelduste kohaselt sellele mööblitükile lausa läbimurdeliseks kujunema.

Nimelt lubatakse taaskord suurt edulugu vanavanemate aga ka imetavate emade seas kõrgelt hinnatud kiiktoolile.

Kiiktoolide valik on tänapäeval oluliselt laiem kui meie esivanemate nooruspõlves. Esialgselt vaid puidust meisterdatud kiiktoolid on asendunud multifunktsionaalsete toolidega, mida leidub nii erinevates toonides, suurustes kui stiilides.

Kiiktooli võib asjatundjate sõnul sobitada erinevatesse eluruumidesse - see aitab lisada veidi omapära ning maalähedust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles