Igikestev vaidlus on läbi - milline on ainuõige moodus jõulutulede riputamiseks puule?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulutuled.
Jõulutuled. Foto: Pexels / CC0 Licence

Välismeedias on rohkelt poleemikat tekitanud küsimus jõulutulede ja nende riputamise ümber. Kord ollakse veendunud, et ainuõige viis on neid suunaga ülevalt alla riputada, kord väidetakse aga hoopis vastupidist. 

Enne, kui asuda jõulupuud ehtima, tuleb see esmalt jõulutuledega katta. Jõulupuud on mõistlik ehtida kihiliselt - liikudes suunaga ülevalt alla ja tüve poolt väljapoole. Milline on aga kõige mõistlikum viis jõulutulede riputamiseks?

Veebilehele housebeautiful.com toetudes selgub, et ühtset tõde polegi. Jõulutuled võib ümber kuuse keerutada nii ülevalt alla kui alt üles. Selgub, et emmal-kummal meetodil on omad plussid ja miinused ning lõppkokkuvõttes sõltub väga palju nii inimesest, kuusest kui ka selle asetusest eluruumis. Kes ei soovi jõulupuule ringe peale teha, võib alternatiivina küünlaketi hoopis vertikaalselt puule riputada.

Hea lugeja, kuidas oled harjunud sina oma jõulupuud tuledesse ehtima? Kas sa teed seda ringjalt alt-üles või hoopis ülevalt alla? Ehk on su varasalves veel mõni asjalik juhtnöör, mida kuuse ehtimisel kõrva taha panna?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles