96-aastase stiiliikooni esimene mööblikollektsioon on inspireeritud tsirkuse melust

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iris Apfel.
Iris Apfel. Foto: SIPA/Scanpix

Iris Apfeli nimi ei vaja ilmselt pikemat tutvustamist. Ameerika ärinaine, disainer ja moeikoon on 96-aastaselt löönud käed ettevõttega Cloth & Company ning toonud turule oma esimese mööblikollektsiooni.

Iris Apfel on üks väsimatu hing - 96-aastaselt jätkab naine aktiivselt loometööd ning on välja tulnud oma elu esimese mööblikollektsiooniga, vahendab apartmenttherapy.com. 

Erinevate mustrite, tekstiilide ja tekstuuride kombineerimise poolest tuntud naine ei valmista ka kõrges eas pettumust. Naise 94 esemest koosnev kollektsioon on eelkõige inspireeritud tsirkusest, selle mängulisusest ja melust. 

Kodusisustus on naise sõnul üks järjekordne viis eneseväljenduseks. Naise kirev iseloom ja ajatu stiilitaju kumavad vastu ka valminud kollektsioonist - unikaalse kujundusega mööblitükid on inspireerivad ning suurejoonelised. 

Heida pilk Apfeli kollektsioonile SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles