Kaks lihtsakoelist moodust, kuidas tüütutest kuuseokastest vabaneda

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulupuu.
Jõulupuu. Foto: Pexels / CC0 Licence

Pühade hooaeg on alanud. Kuuseokkad langevad aga juba enne pidustuste algust. Veebilehe apartmenttherapy.com ainetel jagame nõu, milline on kõige mõistlikum viis mahalangenud okaste koristamiseks.

Sa võid oma jõulupuud kasvõi iga päev uue koguse veega kostitada, ent okaste langemisest see sind ei päästa. Ükskõik, millist abivahendit ja -meedet sa ka ei kasutaks, okkad on niikuinii määratud langema.

Puit- ja betoonpõrandad

Puit- ja betoonpõrandate puhul polegi tarvis kohe tolmuimeja järele haarata. Siinkohal tõttab appi üks oluliselt väiksem abimees - tolmurull. Tolmurulli abil on lihtsam üksikuid okkaid nii mööblilt kui põrandalt kätte saada, kui teha seda kohmaka tolmuimeja või mõne selle lisaotsiku abil.

Vaipkatted

Kui su jõulupuu juhtub aga mõne vaiba peal ilutsema, võid esmajärjekorras tolmuimeja järele haarata. Pea aga meeles, et sa ei kasutaks ühtegi lisaotsikut ning püüaksid kuuseokkaid vaid tolmuimeja voolikuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles