Britney Spearsi jõulukuusk vapustab inimesi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Milline kodune jõulupuu mahub veel normaalsuse piiridesse? Britney Spearsi kuuse puhul jagunevad inimesed kaheks: osa neist arvab, et asi on ikka täitsa üle piiri, teised aga, et väga vinge ja andku minna.

Britney jõulukuusk on nimelt hiiglaslik. Ta on suurte jõulupuudega silma paistnud varemgi, kuid mida aasta edasi, seda suuremaks need näivad muutuvat. 

Seekordne puu, mille pilti Britney äsja Twitteris jagas, näeb välja nagu sobiks see suurepäraselt mõne väiksema linna keskväljaku jõulupuuks. Inimesed kommenteerivad, et elutoa mööbel näeb puu kõrval välja ebaproportsionaalselt väike.

Puu on mõistagi rikkalikult kaunistatud, põhirõhk on tulukestel, mis näivad olevat valget ja vist ka sinist tooni. Puule sekundeerib elusuurses põhjapõdra kuju. 

Mõistagi tehakse tema valikute üle internetis ka pisut nalja. Mõni leiab, et kusagil nutab üks kaubanduskeskus oma jõulupuud taga, teine kirjutab, et suurushullustusel pole ilmselgelt piire.

Kuid enamik inimesi kiidab Britney jõulumeeleolu ja leiab, et säärased kaunistused on kindlasti midagi, millest eeskuju võtta. Mida arvad sina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles