Hüva nõu, kuidas tolmuimeja tolmukott haisuvabaks muuta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tolmuimeja
Tolmuimeja Foto: Panther Media/Scanpix

Sõltuvalt tolmukoti liigist, on alati mõistlik see enne selle täitumist välja vahetada või tühjendada. Mida teha aga juhul, kui oled alles paigaldanud uue tolmukoti ning sellest hoolimata kandub ikka ebameeldivat lõhna sinu eluruumi?

Oleme kuivatitele mõeldud kuivatuslehtedest ja nende multifunktsionaalsusest rääkinud nii söögi alla kui söögi peale. Selgub, et sellega kuivatuslehtede tööpõli veel ei lõppe. Nimelt on olemas veel üks moodus, kuidas need lihtsad kuivatuslehed efektiivselt enda jaoks tööle panna. 

Selleks, et leevendada tolmuimejast õhkuvate ebameeldivate aroomide hulka, soovitab veebileht apartmenttherapy.com asetada üks kuivatusleht tolmuimeja tolmukoti sisse. Kui soovid, et koduseinte vahel valitseks lillearoom, võid selleks kasutada lõhnastatud kuivatuslehti. Tolmukotita tolmuimeja puhul võid aga proovida kuivatuslehe tolmuimeja filtrile asetada. 

Kes oleks osanud arvata, et üks väike kuivatusleht võib koduses majapidamises niivõrd suureks abimeheks osutuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles