Kadrioru pargi servas tuli äsja müüki põnev kinnisvara (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Nii magusas asukohas pakutakse harva midagi müügiks, nüüd aga on see ometi juhtunud.

Kadrioru pargi serval, aadressil Narva maantee 100, asub 1963. aastal ehitatud maja, villa Skandia. Just selles majas pandi alles eile õhtul müügile kolm korterit, mis müüakse vaid korraga. 

Pakutavad korterid asuvad kuue korteriga majas ja müüdav kinnisvara moodustab 61 protsenti maja pinnast. Ühtekokku on saadaval 432 ruutmeetrit elamispinda.

Foto: KV.EE

Elamu piirneb ida ning lõuna suunas rohelise ning rahulikuma Kadrioru pargi osaga, lääneküljel asub hästivalvatud Hiina Rahvavabariigi suursaatkond, mis on ühtlasi ka ainukene naaber. Loodepoolsetest akendest on näha Läänemeri. Maja küljel ning tagumisel poolel on otsevaade Hiina saatkonnale ning Eesti Vabariigi presidendi lossile.

Foto: KV.EE

Hoone ei ole muinsuskaitse all ja sobib seega hästi ka arendusprojektiks, kuid sama hästi võib see minna ka eraisiku kätesse, kes soovib suurejoonelist elamist Kadriorus.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles