Vannitubades loobutakse üha enam seni möödapääsmatuna tundunud esemest

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Trendid muutuvad küll tihti, kuid see, et vannitoas loobutakse millestki nii iseenesestmõistetavast, on üsna üllatav.

Sisustusportaal Apartment Therapy kirjutab nimelt, et meie pesuruumides on ümber saamas vannide aeg. Üha enam otsustatakse vannitube remontides või ehitades vannist loobuda ja piirduda vaid dušinurgaga. Need ehitatakse siis suured, ruumikad, või sootuks ilma seinteta nii, et sulaksid ülejäänud ruumiga ühte.

Dušid, eriti avarad ja kasutajasõbralikud, polevat kunagi olnud nii moes kui hetkel. Seetõttu on vann jäänud täiesti tagaplaanile. Muudatuse tingivat ka elustiilimuudatus – vannis ligunemiseks pole kellelgi tänapäeval lihtsalt enam aega. Samuti ei tundu see õige ja praktiline loodussäästlikust seisukohast: vett tuleks üritada pigem kokku hoida, mitte vannitamisele laristada.

Kuidas lahendada laste vannitamise mure? Jah, lastega peredele vannist loobumine tõenäoliselt kuigi mugav ei olegi, kuid ka selle vastu leiab rohtu: paljud on soetanud sügava alumise osaga dušikabiini, mida saab vanni asemel kasutada.

Kas sinu kodus on vann alles või oled sellest loobunud? Kui loobunud, siis miks? 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles