Viis mõjuvat põhjust, miks peaksid edaspidi üksinda koristama

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üksinda koristades oled palju efektiivsem.
Üksinda koristades oled palju efektiivsem. Foto: Panther Media/Scanpix

Meeskonnatöös peitub jõud. Koristades ei pruugi meeskonnatöö seevastu kuigi kasulikuks osutuda. Veebilehe apartmenttherapy.com näitel anname ülevaate põhjustest, miks sa oled üksinda koristades tunduvalt efektiivsem kui seda kaaslasega tehes.

1. Mitte keegi ei jää sulle jalgu

Sa võid ette võtta ükskõik millise toimingu - mitte keegi ei jää sulle jalgu ning sa ei pea kulutama aega ka erinevatele lisatoimingutele.

2. Kogu ruum on sinu päralt

Lisaks sellele, et mitte keegi jalgu ei jää, saad sa eluruumi organiseerimiseks ka kogu selle pindala ära kasutada. Tõsta mööblit ümber või kasuta mõnd mööblitükki tööpinnana - valik on sinu.

3. Töö- ja ajagraafik sõltub vaid sinust

Sa ei pea kiirkorras tolmu võtma ning teatud puhtusnõuetele vastama. Üksinda koristades saad olla oma aja ja töömeetodite peremees.

4. Sa saad esimesena oma töö vilju nautida

Koristamine mõjub psühholoogiliselt hästi, kas pole? Rahulolu, mis koristamisega kaasneb ei ole võrdeline millegi muuga. 

5. Toimeta või aluspükstes oma lemmikmuusika saatel

Kuna kedagi teist niikuinii kodus ei ole, võid valla lasta oma metsikuma poole ning koristada lemmikmuusika saatel. Tantsi ja laula ka siis kui sulle looduse poolt erilisi andeid jagatud pole - omaette teraapiana mõjub see niikuinii.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles