Lihtne nipp, mille abil kodu ostmiseks vajaminev raha kiiresti kokku saada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Miskipärast meeldib inimestele väga tihti käsi laiutades öelda, et pole parata, oma kodu jaoks tuleb raha veel aastaid koguda. Ja enamasti jäetakse sealjuures kasutamata üks väga lihtne nipp.

Tõsi ta on, et aeg maksab ka midagi, aga kui soov oma isikliku kodu järele on suur, tasuks kaaluda ajutiselt vabast ajast loobumist, kirjutab kinnisvaraportaal Realtor.

Nimelt on väga lihtsaks mooduseks, kuidas oma kodu jaoks raha või kas või sissemakse osa kiiremini kokku saada, osalise ajaga lisatöö. Muidugi neelab see ära kogu aja, mis põhitöö kõrvalt alles jääb, aga kui tead, et tegemist on ajutise nähtusega, pole seda sugugi raske taluda. 

Osalise ajaga lisatöökoht, mis mõeldud lihtsalt raha kogumiseks, ei pea tähendama kusagil kohapeal käimist. Võib-olla on sul hobisid, mis võiksid raha sisse tuua? Näiteks hea käsitööoskus? Võib-olla saaksid juhendada mingeid ringe või anda trenne?

Ka osalise ajaga lapse- või loomahoidmise teenus on üsna tulus ettevõtmine, mis toob sisse kena kopika ja aitab suurendada summat oma kodu fondis. 

Kas oled kodu sissemakse kogumiseks lisaraha teeninud? Mil moel? 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles