Fotod: funktsionaalne tool, millel saad vajadusel ka iseolemise kunsti viljeleda

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toolid.
Toolid. Foto: Pexels / CC0 Licence

Tutvustame üht erakordselt kaunist mööblitükki, mis lisaks oma välisele ilule pakub ka rohkelt sisu ja kvaliteeti. Tool sobib nii sise- kui välistingimustesse, nii kontorisse kui koju.

«The Planet» - nimeline (tõlk «planeet») tool on kahtlemata üks innovatsiooni eredamaid tähti. Planeedikujuline tool sobib imehästi nii kodukontorisse, terassidele kui ka hotellide fuajeedesse.

Autorite sõnul ei ole tegemist kõigest tugitooliga, vaid omaette olemise kohaga, kuhu kehvematel päevadel oma mõtete ja tassi kakaoga põgeneda. 

 

IT offices know how to work hard and rest hard spa #mzpa #resort #relax

A post shared by MZPA [mazepa] (@mzpadesign) on

Lisaks ergonoomilisele madratsile on tool varustatud ka omatte hoiutaskuga, LED-valgustusega, USB pesa ning helisüsteemiga. Kui eelnevatest mugavustest peaks veel väheks jääma, siis tea, et tool on lisaks kõigele muule varustatud ka päikesepaneelidega.

Inimene saab segmente toolist ise lahti võtta ning tõsta need ümber talle sobival viisil. Tugitool sobib nii tööülesannete täitmiseks kui ka lihtsalt lõõgastumiseks või mõne hobiga tegelemiseks. Samuti on see imetabav viis, kuidas ennast ülejäänud maailmast välja lülitada.

 

What a beauty this outdoor The Planet. #mzpa #mzpadesign #theplanet #outside #outdoor #relax #rest

A post shared by MZPA [mazepa] (@mzpadesign) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles