Kas laminaatplaadid väärivad tõesti uut võimalust meie köökides?

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas laminaatplaadid on tõesti tagasitulekuteel?
Kas laminaatplaadid on tõesti tagasitulekuteel? Foto: Pexels / CC0 Licence

Laminaatplaadid on teel tagasi meie köökidesse. Alahinnatud tööpinnamaterjal on aastate jooksul tehnoloogiliselt piisavalt edasi jõudnud, et kujundajad julgevad seda taas soovitada. 

Laminaatplaat on levinud tööpinnamaterjal, mille muster püüab sageli imiteerida teisi materjale, vahendab apartmenttherapy.com. Laminaadile trükitakse tihtipeale erinevat puitimitatsiooni, jättes mööblist olenemata soodsast hinnast pigem tehisliku ja aegunud üldmulje. 

Veel mitukümmend aastat tagasi oli nende valik tõesti võrdlemisi piiratud - seda nii värvi- kui mustrivalikute poolest. Laminaatplaat oli toona ideaalne valik piiratud eelarvete korral. Paljud meist ei saa ka tänasel päeval hingerahus, ilma suuremate finantskohustusteta, remonti teha, seega miks mitte anda veel üks võimalus laminaatplaatidele?

Tänapäeva laminaat jäljendab kallimaid materjale seevastu sellise täpsusega, mis ei jäta kahtlustki, et tegemist on mõne kallima materjaliga. Erinevust suudavad ilmselt vaid asjatundjad silmata ja ka seda vahet tuleb luubiga taga otsida. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles