Pärnu korteri müümiseks kasutatakse kuulutuses väga ootamatut nippi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Selleks, et tihedal turul silma paista, tuleb kasutada kõikvõimalikke meetodeid ning selgub, et kinnisvarabürood ja eraisikud ei karda tähelepanu nimel katsetada.

See pisut alla 80-ruutmeetrine, 1980. aastal valminud paneelmajas asuv Pärnu korter ei ole, olgem täiesti ausad, mitte millegi poolest silmapaistev. 

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Kodu on kenasti remonditud ja sissekolimiseks valmis, kuid tegemist on täiesti tavalise paneelmaja korteriga, mida tema enda sarmiga ei pruugi olla kuigi lihtne maha müüa. 

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Seega tuleb leida muid lahendusi, kuidas silma paista. Ja korterit müüval bürool on see kahtlemata õnnestunud: välismaal paar korda laineid löönud kuulutuste eeskujul on nii kuulutuse avafotole kui ka mõnelegi teisele pildile sattunud hiirekostüümis naisterahvas, kellele mõnel fotol on seltsiks sattunud ka Jack Russelli terjer. 

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE
Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Eestis on selline kinnisvarale tähelepanu tõmbamise meetod veel üsna vähe levinud, kuid Ameerikas ja Suurbritannias juba üsna tuntud nipp. Näiteks üritas üks mees müüa oma maja nii, et riietus kinnisvarakuulutuse piltide tarbeks pandakostüümi. 
Mõnikord on ka maaklerid ise piltide tarbeks kostüümi selga ajanud. Ja kuuldavasti on sel moel maha müüdud mitu pikalt müügis olnud objekti.

Kas sind ostjana kõnetaks sellised ootamatud fotod rohkem ja paneks tähelepanelikumalt uurima pakkumist, mida sa muidu vaadanudki poleks? Või pead seda liigseks lollitamiseks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles