Mida teha, kui ruutmeetreid on vähe, ent riideid palju?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoiusta oma rõivaid ja jalatseid nutikalt.
Hoiusta oma rõivaid ja jalatseid nutikalt. Foto: Pexels / CC0 Licence

Su riidekapis on rõivauputus ning kõikvõimalikud nagid ja stanged on samuti esemetest pungil? Väikestes eluruumides on tihtipeale vähe ruumi esemete korrektseks hoiustamiseks, mistõttu jagamegi veebilehe apartmenttherapy.com näitel paari võimalust, kuidas rõivad eluruumi siiski ära mahutada.

Mõtle nutikalt

Ehk saad mõned oma riideesemetest telekalaua all olevatesse sahtlitesse paigutada või leiad hoopis veidi vaba ruumi oma sektsioonkapis? Vaata elutoas ringi - kindlasti leidub veel mõni kasutamata hoiuvõimalus. Tühjalt seisvaid sahtleid leidub ilmselt mujalgi, kui usinalt otsida.

Eksponeeri oma ilusamaid riideesemeid

Vaata oma ruumi sisedisaineri pilguga - kas sul on mõni erakordselt kaunis kampsun või jakk, mille saaksid kombineerida oma eluruumiga ning mis ei mõjuks silmale eemaletõukavalt? Mõtle mõnele sisustusajakirjas nähtud reklaampildile ja kõikidele pisidetailidele, mis ühel fotol olla võisid. Heida kasvõi siidpluus üle tooli, peaasi et see harmoneeruks ülejäänud ruumiga.

Eesrindlik esik

Esikud on reeglina kitsad ning esikukappides üldjuhul liiga vähe ruumi, et mahutada kogu pere ülerõivad ning hooajalised esemed. Teatud asju, nagu näiteks kaabusid, väiksemaid kotte, mütse, salle ja kindaid võib näiteks esikusse hoiukorvidesse mahutada. Või meisterda näiteks mõni dekoratiivne redel, millele samuti üht-teist heita saad. Kuna esikus on aga võrdlemisi piiratud mänguruum, tuleb jälgida, et mitte miski edaspidi jalgu ei jääks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles