2018. aasta kõige trendikam värv on üsna masendav

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Kuigi oma järgmise aasta värve kuulutavad välja paljud värvitootjad ja sisekujundajad, on 2018. aastaks ühe värvi võidukäiku ennustatud selgelt teistest enam.

Mõned väiksemad ettevõtted ja sisustajad on oma aasta värvi prognoosi juba teinud, kuid nüüd tuli sellega lagedale ka PPG - ülemaailmne värvide, viimistlusmaterjalide ja tööstuslike materjalidega tegelev ettevõte. Ja nende hinnangul on järgmise aasta kõige trendikamaks värviks must.

Foto: freshome.com

PPG värviprognoos on midagi sellist, mis mõjutab järgmise aasta jooksul värvivalikut absoluutselt kõikjal: me ei räägi ainult interjööridest, vaid ka tehnikast, tööstushoonetest, kas või kosmosetehnikast. See tähendab, et musta näeme järgmisel aastal kõikjal väga palju. 

2018. aasta trendivärvi valimisel osales enam kui 20 eksperti üle maailma, nende hulgas värvispetsialistid, tehnikatööstusega seotud inimesed, arhitektid ja paljud teised, kelle valdkonda trendivärv otseselt puudutab.

Foto: freshome.com

PPG sõnul osutus must valituks seepärast, et see on moderne, intiimne ja rahustav. 

Ka värviettevõte Olympic Paint peab järgmise aasta parimaks värviks just musta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles