Aja kokkuhoid: seitse asja, mida reklaamipausi ajal kodus korda seada

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leia produktiivne moodus, kuidas tüütud telereklaamid mööda saata.
Leia produktiivne moodus, kuidas tüütud telereklaamid mööda saata. Foto: Pexels / CC0 Licence

Aeg on raha. Kõik need minutid, mille inimesed kulutavad telereklaami vaatamisele, on lihtsalt raisku läinud aeg. Vaata, milliseid ümberkorraldustöid saad lühikese reklaamipausi ajal ette võtta.

1. Raamaturiiulid

Aja jooksul üht-teist ju niikuinii nihkub - nihuta see tagasi, kuni sul veel aega on. Kuna sa juba niikuinii raamaturiiuli kallal oled, siis ehk jõuad ühe pikema reklaamipausi ajal sellelt ka tolmu võtta?

2. Pesu

Mõtle kui hea võimalus oma sokid ja särgid korrektselt riiulile ritta sättida. Kes teab, ehk jääb aega ülegi ning jõuad enne reklaamipausi lõppemist veel võileiva valmis meisterdada.

3. Konkreetne pind või piirkond

Mida rohkem kesköö poole, seda pikemaks reklaamipausid venivad. Ehk jõuad, selleks ajaks kui film lõpeb, lausa terve toa puhtaks kraamida?

4. Käekott

Naiste käekott on põhjatu ning vajaks vähemalt korra kuus põhjalikku organiseerimist. 

5. E-maili postkast

Eks selle maht saab kunagi täis ning parim moodus selle ennetamiseks on lihtsalt jooksvalt kõik üleliigsed e-kirjad postkastist kustutada.

6. Vanad ajalehed ja ajakirjad

Sorteeri välja kõik lehed, mida sa enam lugeda ei kavatse. Ei ole mõtet lasta asjadel kuhjuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles