Eelmisest kümnendist pärit siseviimistlustrend trügib juba interjööridesse tagasi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: rom123.no

Kui üldiselt kulub trendide taastulemiseks aega pisut rohkem kui vaid kümme aastat, on seekord juhtunud erand: üks alles hiljaaegu nii menukas olnud, kuid siis järsult unustatud trend on tagasi.

Tegemist on tillukeste plaatidega vannitoas, mida täna kohtab eelkõige üldkasutatavates pesuruumides: nii äkki, kui see mood meie kodudesse jõudis, see sealt ka kadus ja paljud on oma pesuruumid sestpeale ümber ehitanud. Kuid nüüd on see plaadimood kummalisel kombel jälle tagasi, kirjutab Apartment Therapy.

Foto: maisoncreative.com

Võrreldes eelmise korraga on aga üks erand: kui moest läinud plaatide puhul oli tegu mitme värvi või sama värvi erinevate toonide kombinatsioonidega, siis seekord on tillukesed plaadid ühevärvilised. 

Foto: dagbladet.no

Tänu ühevärvilisusele pääseb selliste tillukeste plaatide tekstuur oluliselt rohkem mõjule ja tulemus on palju efektsem kui mitmevärvilise lahenduse puhul. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles