Veidi aegunud sisustustrende, millest sisedisainerid ei ole nõus veel loobuma

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plastikust toolid.
Plastikust toolid. Foto: Pexels / CC0 Licence

On sisustustrende, mis on tulnud selleks, et jääda. Mõni on aga selleks, et olla teerajajaks mõnele teisele sisustusviisile. Veebilehe apartmenttherapy.com ainetel anname ülevaate mõnest aegunud trendist, millest sisedisainerid ei ole veel nõus lahti ütlema.

1. Plastikust toolid

Charles ja Ray Eamesi disainitud plastikust toolid nägid ilmavalgust juba 1948. aastal. Sellest ajast peale leidub nende analooge kõikjal: nii inimeste kodudes kui kontoriruumides. Plastikust toolid on taskukohased, mugavad ning pakuvad teatud piirini ka mugavust, mispärast nende fenomenil on raske raugeda.

2. Kurikuulsad Maroko vaibad 

Marokost mõjutatud käsitöö on justkui luksus omaette. Muinasjutulised mustrid ja värvitoonid meelitavad paljusid inimesi just Marokosse sisustusoste tegema. Kl

3. Seinaplaadid

Mõni on neist tüdinud, mõni ei jõua ära kiita nende lihtsust ja taskukohast hinda. Seinaplaadid on praeguseks ületanud vannitubade ja köökide piirialad ning neid võib oskusliku kombineerimise teel ükskõik kuhu oma majapidamises paigutada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles