Lihtne nipp, mille abil põrandaharja efektiivsust tõsta

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põrandatelt tolmu võtmine on üks tänamatu tegevus.
Põrandatelt tolmu võtmine on üks tänamatu tegevus. Foto: Panther Media/Scanpix

Harjaga põrandatelt tolmu võtmine on üks tänamatu ettevõtmine - tolm ei püsi kühvlis ning iga kord, kui oled eluruumile ringi peale teinud, näivad tolmuosakesed taas naasnud olevat. Veebilehe apartmenttherapy.com näitel jagame üht nutikat nõuannet, mille abil põrandatelt tolmu võtmine efektiivsemaks muuta.

Tead seda tunnet, mil duši alt tulles oled unustanud sokid jalga panemast ning su jalatallad tõmbavad justkui magneti kombel kogu põrandatel oleva mustuse ja tolmu enda külge?

Lihtne näide elust enesest viib meid ka võrdlemisi lihtsa näpunäiteni. Järgmine kord, kui hakkad oma põrandatelt tolmu võtma, kasta oma kühvel esmalt vee sisse. Kühvlisse kogunenud niiskus tõmbab ligi sinna pühitud mustuse. Sa ei pea enam piinliku täpsusega iga tolmukübet taga ajama - mustus ja tolm püsib kindlalt kühvlis ka peale igat pühkimiskorda.

Küll aga võib kühvli puhastamine eelnevast veidi erineda - selle asemel, et kühvel lihtsalt prügikasti tühjendada, pead selle nüüd hoopis niiske lapiga üle tegema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles