Lihtne kujundusnipp, millest keegi väga ei räägi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustas värvitoonis peitub jõud.
Mustas värvitoonis peitub jõud. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kõik teavad, et eluruumis valget värvitooni kasutades, muudame selle visuaalselt suuremaks ning valgusrikkamaks. Vastanditel on ikka kombeks tõmbuda ning seetõttu tutvustamegi valge vastandvärvi - süsimusta - kasutusvõimalusi interjööris.

Avaliku saladuse järgi on must värvitoon sisedisainerite suurimaks salarelvaks. Selle abil on võimalik eluruumi veidi kontrasti, ruumilist sügavust, salapärasust ja ka rafineeritud dramaatilisust lisada, vahendab southernliving.com.

 

Can you live in black ! I can't !!! #interiordesign #interior #livingroom #livingroomdecor #blacklivingroom #sofa #designer #q8

A post shared by A No Name Designer (@interior_samples) on

Must värvitoon on jõuline, ent peenelt elegantne. Samuti aitab varesekarva must eluruumi näiliselt kallimaks muuta ning luua ühenduslüli ülejäänud eluruumi ja seal rakendatud kujundusvõtete vahel. Mustades toonides mööbli- ning sisustusesemed sobivad kokku nii klassikaliselt naturaalsete puitmaterjalide kui ka kaasaegselt monotoonsete seadmete ning moodulmööbli lahendustega.

Kui sa pole kindel, kas, kus ja kuidas musta värvitooni rakendada, võid alustada näiteks oma aknaruutude ülevärvimisest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles