Enne ja pärast: ühe poissmehe jubedast punkrist väga ilusaks koduks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: blog.sweeten.com

Mõni kodu on enne remonti nii kole, et raske on selles üleüldse mingit potentsiaali näha. Kuid ometi üllatavad ka sellised elamised teinekord väga positiivselt.

See kodu oli enne remonti lihtsalt katastroof - pole mõtet asju ilustada. Ühe magamistoaga tagasihoidliku suurusega korteri värskeks omanikuks oli pankur Henry, kes sai ise ruttu aru, et omal jõul ta seda asja korda ei tee. Palgatud sisekujundaja ja ehitajate abiga sai tulemus aga suurepärane, vahendab Sweeten.

Foto: blog.sweeten.com
Foto: blog.sweeten.com
Foto: blog.sweeten.com

Selleks, et kodu tänapäevasemaks muuta, tuli ka planeeringut kõvasti ümber korraldada. Kadus sein elutoa ja köögi vahelt ning tõsiseid muudatusi tehti ka vannitoas: esiotsa oli see pikk ja kitsas ruum, mille ühe osa täitis tervenisti vann.

Terves korteris vahetati välja põrandad. Kööki valiti Henry esialgsest vastuseisust hoolimata valge köögimööbel: see lisas ruumile veelgi õhulisust ja avarust, mida sinna hädasti vaja oli.

Foto: blog.sweeten.com
Foto: blog.sweeten.com

Korter muutus sisuliselt tundmatuseni ja kui ei teaks, ei aimaks mitte kunagi, et seal alguses midagi nii koledat oli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles