Fotod: Rakvere kandis on müüki tulnud väga eriline maja (3)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Tahad, et sinu kodu oleks silmatorkav ja eriline? Siin on selleks suurepärane võimalus.

Rakvere lähedal Tõrmas on müügile tulnud vana veetorn, millest võib millegi erilisema järele janunev koduotsija vabalt endale põneva elamise kujundada.

Foto: KV.EE

Mäe otsas asuvas veetornis on pinda 44 ruutmeetrit, nii et eriti suure koduga tegemist ei ole. Kuid ilmselt on võimalik krundile vajadusel juurdeehitus teha. Kinnistu suuruseks on 2500 ruutmeetrit.

Krundil on kõrghaljastus ning põneva maja juurde pääseb mugavalt avalikult teelt. Krundi piiril on olemas võimalused liituda nii vee kui kanalisatsiooniga.

Foto: KV.EE

Eestis on vanadest veetornidest elamute ehitamine veel pigem võõras mõte, kuid välismaal on seda tehtud korduvalt. Kui tundub, et mis elumaja sellisest ehitisest ka saab, siis veendugem:

1. Norfolk, Suurbritannia

Foto: thespaces.com
Foto: thespaces.com

2. Veetorn Londonis

Foto: thebuildernetwork.co
Foto: thebuildernetwork.co

Potentsiaali ju nii, et vähe pole? Meil tekkis küll igal juhul huvi ja jääme põnevusega ootama fotosid Eesti esimesest veetorni-kodust.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles